(...) czy w ogóle jest u Was sekcja ³ucznicza? A je¶li tak, to jak wygl±da?
Tak wygl±da, ¿e z ³uku strzelaj± : Krzysiek, Marian i Iwona. Oraz trochê moje dziecko m³odsze - Mateusz.
Poza tym, czy obecnie w Hufcu Kasztelanii Czerskiej s± osoby w zbli¿onym do mojego wieku (przedzia³ 14-18 lat)?

Mateusz - 13 - moje dziecko m³odsze,
Karolina=Zocha - 18
Monika - 19 - moje dzieco starsze
oraz najprawdopodobniej zaraz bêdzie kolejny Mateusz - ch³opak mojej Moniki - 18
Oraz Klaudia z Rudy ¦l±skiej - 18
By³y zainteresowane jeszcze dwie dziewczyny ok.13 lat, ale to dopiero sie rozwija....
Czyta³am, ¿e na treningi spotykacie siê w Czersku. W jaki sposób i z jakim wyprzedzeniem informujecie o treningach? Æwiczycie w weekendy, czy w tygodniu? I w jakich godzinach?
Powiedzia³abym, ¿e w Czersku spotykamy siê g³ównie towarzysko. Nie mamy ¿adnych ustalonych w³asnych treningów, jest nas za ma³o
Ch³opaki chc± do³±czyæ do treningów zaprzyja¼nionego bractwa, które odbywaj± sie w Rembertowie... Ale czy z ³uku kto¶ tam strzela - nie wiem.
Oprócz tego, ciekawa jestem, jak wygl±daj± u Was spotkania towarzyskie, tzn. nie zwi±zane z treningiem. Czy mog± w nich uczestniczyæ tak¿e osoby w moim wieku, czy raczej chodzi o imprezy dla pe³noletnich?
Nasze spotkania s± wy³±cznie towarzyskie...

a w ka¿dym razie nie zwi±zane z treningiem.
A co do wieku - zalezy. Gdy spotykamy sie w Czersku "historycznie" - wtedy s± wszyscy - od Julka (pierwsza klasa podstawówki) po Maæka (nie powiem, ile lat, ale du¿o). Czasem mamy jakie¶ tam pomys³y i akcje, ¿eby i¶c "hufcowo" do muzeum, czy na jaki¶ koncert, wtedy idzie kto chce, a czasem "doro¶li" spotykaj± siê w celu rozrywkowym.
I ostatnie pytanie, mianowicie na jakie pokazy/turnieje/inscenizacje itd. je¼dzicie?
Sztandarowo -na Grunwald.
Poza tym czasem nas zapraszaj± zaprzyja¼nione bractwa na swoje imprezy, ale nie mamy sta³ego "kalendarza"